Aanbod week 1-7 april

Travel for Free!

Ik krijg heel wat programma’s aangeboden elke week.
Hierbij even een overzicht en mijn bevindingen van deze week.
Linken naar de bedrijven staan bij mijn Programma’s  1. Sky trades – bedrijf zou al 823 dagen online zijn, op google weinig geks kunnen vinden. Gok genomen met $20 voor 120%.
  2. Double up crypto, ik kreeg een you tube filmpje, waarbij boven de man die de uitleg vertelde, iemand heerlijk zijn neus zat leeg te eten. Gelukkig is dit filmpje inmiddels verwijdert, maar was er wel gelijk beetje klaar mee. De volgende dag toch filmpje afgekeken en ja mijn mening, leuk inleg met 37.50 is te doen en ja voor mij zijn 4 referrals wel te doen, echter dan houdt het wel op. Je bent hier dus weer heel afhankelijk van een actieve upline, hang je in verkeerde team, dan heb je pech en verdien je niets. Ik sla deze dus voorlopig over.
  3. IBuumerang – voor mensen die veel reizen misschien interessant, na mijn ervaringen met 2 soortgelijke bedrijven sla ik ook deze over. Het startbedrag is te overzien met 49,95. Maar dan nog een pakket en elke maand een bedrag. Dan moet je heel wat referrals hebben of heel veel reizen, voor je dit er weer uit hebt. Filmpje
  4. Whole World, ik had me hier vorig jaar al eens aangemeld, maar nooit iets mee gedaan, vandaag wat filmpjes gekeken en start gemaakt. Bedrijf gebruikt 50% van je inleg voor goede doelen en de rest gaat naar referrals. voor wie wil starten heb ik nog aantal codes, voor gratis $5 om te starten.
  5. Purchase shares online, op zich weer eens iets anders dan wat we de laatste tijd steeds krijgen aangeboden. Je koopt shares en zodra deze stijgen, kun je ze weer verkopen. Vind het wel even wat uitzoekwerk, maar de proef op de som genomen met paar shares gekocht om te testen.
  6. Bits-Pay – bleek al eens aangemeld te hebben, site erg onoverzichtelijk en veel pop ups, je moet ads kijken en vooral referrals aanmelden. Van dit soort dingen hebben we er inmiddels wel genoeg.
The Newest & Best Converting