Advertentie platformen

Als paddestoelen schieten ze uit de grond, advertentie platformen. Is het nieuw, nee zeker niet, leveren ze iets op.

Ja dat kan, het is maar wat je er van verwacht. Een Futurenet, Adblast, Omega etc zijn echt gericht om via netwerken, geld te verdienen. Zonder netwerk, gaat het vaak langzaam of je moet veel investeren, wat niet voor iedereen is weggelegd. De advertenties, die je zelf plaats, leveren verkeer op, maar meestal weinig referrals of verkopen.

Zo zijn er ook advertentie websites, waar je gratis linken kunt delen, je verdiend door zelf advertenties te kijken, soms een paar centen en views, naar je eigen websites. Deze platformen leveren mij redelijk wat referrals en views op. Voorbeeld hiervan is hits4you of adfeedz.

Zo zijn er tegenwoordig ook aantal platformen die met matrixsystemen werken, je koopt dan views voor je website en krijgt hierbij ook een matrix, die ook geld kan opleveren. Hier is het wel belangrijk, dat er steeds nieuwe advertentie pakketten worden gekocht, door de leden, anders werkt het niet.

Wel leveren de advertenties veel nieuwe referrals op, voorbeeld is StreamReward, centsforfreedom, unionpaid.

Buiten deze platformen heb je ook nog sites, waar je referrals koopt, deze referrals leveren geld op, door het bekijken van advertenties.

Voorbeeld is OrbisBux, deze zijn ook partner van StreamReward.

Belangrijk bij al deze platformen, is dat je zelf reclame maakt voor andere systemen. Je haalt vaak meer opbrengst uit een nieuwe referral in ander systeem, dan dat je advertentie klikken opleveren. Ook hier telt, je moet investeren, om geld te verdienen. Bedrijven die geld gratis weggeven bestaan niet.

Info over bovenstaande systemen vind je bij Mijn programma’s

The Newest & Best Converting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.