Five Winds (mijn update)

Dagelijks krijg ik de vraag, hoe zit het nu met Five Winds.

Helaas weet ook ik niet meer dan dit:

Op 5 september 2017 is A.G.A.M. en Questra World, voor Europa overgegaan naar Five Winds en Lianora Swiss. In mei 2017, waren in Duitsland de uitbetalingen al stop gezet en niet veel later volgde ook België, Frankrijk, Turkije en nog een aantal landen. Dit kwam niet geheel onverwachts, omdat veel landen in Europa, problemen kregen met uitbetalingen in Crypto.

Nadat A.G.A.M. en Five Winds geplitst werden, moesten alle documenten opnieuw worden aangevraagd en zo kwam heel Europa on hold te staan. A.G.A.M. betaalde nog keurig uit tot begin november 2017, toen er bekend werd gemaakt dat A.G.A.M. zou worden overgenomen door een chinees bedrijf, kwam het bedrijf stil te liggen. Vanaf die datum kregen ze ook geen profit meer en stonden uitbetalingen stil, inmiddels ruim jaar verder, zijn alle pakketten in A.G.A.M. verlopen.

In Europa word nog steeds elke week 4 tot 6 % profit gemaakt, die nog steeds gecompound kan worden.

Echter uitbetalen is nog steeds niet mogelijk.

Geloof ik nog in Five Winds, zolang de websites nog online zijn en we nog steeds kleine dingen zien. Zoals, dat er op 25 oktober 2018 via de rechtbank in Cape Verde een uitspraak is geweest en A.G.A.M. in zijn gelijk is gesteld.

https://kiosk.incv.cv/1.1.68.2591/ Is er hoop.

Waarom is er zoveel nep nieuw?

Het meeste (nep)nieuws komt bij over actieve directors vandaan.
Alles wat ze zien of horen, wordt vertaald in hun eigen versie.

b.v.

  • website is traag en ja dan zijn ze hard bezig op de achtergrond, terwijl er eigenlijk niet meer gebeurt dan een database, die moet worden opgeschoond, omdat deze volloopt. Wat eigenlijk betekend slecht onderhoud van de website.
  • SSL certificaat verlopen, de website wordt verplaatst, echter werd alleen de DNS doorgelinkt naar een gratis SSL server, zodat de website weer werkt met https. Dit moet echter wel gedaan worden, wat betekend dat er wel iemand op de achtergrond actief is met de websites.
  • Zo zijn er nog steeds leden die Five Winds geld verkopen en kopen met Bitcoins. bedragen van 1 miljoen Five Winds geld, worden gekocht voor 2500 euro, wat het voor zwarte handel alleen interessant maakt, als mensen ook nog geloof hebben in het bedrijf. Als er geen geloof meer in het bedrijf is, kunnen ze ook hun Five Winds geld niet meer kwijt.

Wat mij betreft, is alle nieuws wat op social media wordt geplaatst FAKE nieuws, pas als er een officieel bericht in de backoffice van de officiële websites komt te staan, weten we pas meer.
Voor nu compound ik keurig elke week mijn opbrengst en deel ik de helft van mijn commissie uit aan mijn teamleden.

 

 

 

The Newest & Best Converting