Nog 5 dagen

Nog 5 dagen, voor ze officieel van start gaan.

Meld je gratis aan en stel je plek in de matrix veilig.

Starten kan met $5, $15 of $20

Buiten dat je verdiensten uit de matrix krijgt, kun je ook banners plaatsen, dit hoeft niet. Je kunt dus ook alleen uit de matrix inkomsten halen.

Zelf vind ik matrix netwerken, erg fijn om mee te werken, buiten dat je zelf de matrix kunt vullen, gebeurt dit ook vanuit mensen die boven je staan. Dus ook zonder eigen netwerk, kun je verdienen.

Als voorbeeld even mijn backoffice.

Ik heb 8 partners, waarvan 6 die een pakket hebben gekocht van $5, $15 of beide voor $20.

Zowel $5, als $15 hebben beide matrix.

Ik ga hier even uit dat alle 6 betaalde partners $5 hebben gekocht.

Voor level 1 heb ik 2 partners nodig, ik hou er dan nog 4 over, deze gaan automatisch naar level 2. En komen dus ook gelijk onder de partners van level 1 te staan, zonder dat ze iets hebben hoeven doen.

Maar ook mijn sponsor vult dit aan en zijn sponsor, zo krijg je de zogenaamde overspil.

De plekken worden over 5 dagen toegewezen, dit gaat op volgorde van inschrijving, echter dien je wel minimaal 1 actief pakket te hebben om in de matrix te komen. Activeer je na deze 5 dagen, kom je onderaan in de matrix terecht. Maar ook dan wordt deze gevuld.

Omdat er 2 matrixxen zijn 1 van $5 pakket en 1 van $15 pakket. Is het afhankelijk van je pakket welke matrixxen voor jou van toepassing zijn.

Koop je bv. $5 pakket en iemand die later aanmeld een $ 15, dan komt deze niet in je matrix. Zou deze bv $20 kopen (beide pakketten ineen) dan telt deze persoon wel mee in jou $5 matrix.

Slimste is natuurlijk om beide pakketten in 1 keer te activeren en gelijk vol mee te gaan in alle verdiensten.

Maar upgraden kan altijd.

Meld je nu gratis aan via onderstaande banner.

The Newest & Best Converting