Stoppen met futurenet

Vandaag besloten, dat “IK” na ruim 2 jaar, stop met futurenet.

Waarom, eigenlijk om heel veel redenen.

 1. De opbrengst valt tegen
 2. Slechte support vanuit mijn upline
 3. Trage website, met errors al weken aan een stuk.
 4. Zonder actief netwerk, moet je zoveel zelf investeren, om er leuk mee te verdienen en dat is niet voor iedereen weggelegd.
 5. En als je dan keer iets wil uitbetalen, betaal je of mega fee of moet je het eerst naar coindeal exchange overzetten, vanuit daar weer doorzetten naar een andere wallet, wat ook weer fee kost en dan weer je crypto verkopen, kost ook weer fee. Waardoor je moeizaam verdiende winst in paar tellen verdwenen is aan fee.
  Simpel rekensommetje $50 is na 3 maanden $60 waard, als je hier dan je fee, 5% kosten aan futurenet, omzetten in coindeal bijtelt, draai je zelfs verlies.
  zelf vind ik het belangrijk dat je ook zonder een netwerk kunt verdienen, maar dat is hier niet mogelijk.
 6. En dan nog maar niet te spreken over de ellende die ik al maanden ondervind met coindeal, waar ik dus inmiddels met dank aan support 3 accounts heb, waar ik nergens geld uit kan halen. De beloftes dat de wallet worden overgezet, worden eerst beloofd en later is dit dan weer net mogelijk.
  de lol is er dan snel af.

Dus nu lekker al mijn pakketten aan het uit laten lopen en in andere dingen aan het zetten, wat wel zonder netwerk geld oplevert.

The Newest & Best Converting