StreamReward Premium

Vanaf 9 maart, kun je het nieuwe premium packet kopen in StreamReward.

Hoe alles precies werkt, is ook mij nog niet helemaal duidelijk, pin me er dus even niet op vast.

Zoals ik het nu begrijp uit onderstaande info.

Koop je een positie voor $8, de positie schuift levels omhoog, zodra er nieuwe posities binnen het systeem worden aangekocht. Dit loopt door tot 17 levels totaal.

Je mag meerdere posities kopen, deze komen ook in je eigen levels te staan.

Voor iedereen die voor de start van 15 maart een premium koopt, krijgt zijn plek op datum van inschrijven (registratiedatum bij StreamReward) toegewezen. Koop je na de startdatum, dan schuif je onderaan de rij aan, omdat de plekken dan zijn verdeeld.

Zeker voor mensen die net gestart zijn is dit slim om te doen, omdat toch niet iedereen gelijk een premium packet koopt. Zo schuif je gelijk een heel stuk naar boven bij de start en kan je dit extra geld opleveren.

Voor wie referrals heeft is het must een premium te kopen, doe je dit niet en koopt 1 van je referrals dit wel, dan gaat je referral bonus naar de eerst volgende die wel een premium packet heeft geactiveerd en ben je deze referral kwijt in je eigen levels van jou premium packet.

Het mooie bij deze matrix is dat je niet hoeft te wachten tot de cylus is voltooid, maar dat elk level je geld opleverd en deze gelijk uit te betalen is.

Start nu via onderstaande banner en koop minimaal $5 basic en $8 premium packet.

Start je voor 15 maart, dan pak je gelijk je voorsprong in het premium packet mee.

The Newest & Best Converting