AI Marketing Review

AI Marketing is een bedrijf waarbij je een advertentiepakket koopt. Dit kan al vanaf $10. Na je aankoop gaan hun via een bot reclame maken voor bedrijven op verschillende platformen, op alle verkopen die jij via jou bot verkoopt, krijg je een percentage. Deze opbrengsten kun je dan weer gebruiken om nieuwe bots aan te zetten of te laten uitbetalen.
Het bedrijf geeft je een voucher van $50, zodat je de bot kan testen echter is het nadeel hiervan dat je daarna niet met $10 maar met $100 pas kunt compounden, dit is dus zeker geen aanrader, ook omdat je de $50 ook retour moet betalen aan AI marketing. Je kunt dan zelf beter starten met minimaal $10. Zodat je sneller kunt groeien en compounden.

Gestart: 04-12-2020
Minimaal start bedrag: $10
Deposit: $70 + Gestart met de $50 coupon (mijn advies gebruik Coupon NIET)
Withdraw: ja alleen BTC, rest geeft veel problemen.
Website

16.05.2021 update: Leuk, maar vind het te langzaam gaan en zie teveel dingen die niet kloppen.
ben hem aan het leegtrekken en heb dit ook mijn referrals geadviseerd.
Natuurlijk zijn er leden die heel veel verdienen, maar in mijn ogen is het geen blijvertje en soms moet je je onderbuik gevoel volgen. Hoop voor iedereen die er wel in geloofd, dat hij nog jaren blijft draaien.

13.02.2021 Update robot loopt soepel en website werkt fijn.

22.01.2021 update: Inmiddels de robot aantal keer aangezet, hij begint nu steeds soepeler te lopen.

Voor wie start gebruik zeker niet de $50 coupon, maar stort gewoon zelf $10, Dit geeft je meer mogelijkheden.

26.12.2020 update: de eerste betalingen komen sinds vandaag binnen druppelen, steeds meer gaan van pending af.

26.12.2020 update: inmiddels in mijn marketing pakket verlopen en ben ik in afwachting van de uitbetalingen. Standaard staan deze een week of 4 op pending, omdat mensen natuurlijk hun producten kunnen terugsturen, waardoor je beloning vervalt.
Zelf gekozen, om alleen met de $50 die je te leen krijgt te werken, wil je sneller geld verdienen dan is het slim om 1 of 2 marketing pakketten te kopen.
Hij loopt prima en hoor ook om me heen hele goede berichten. Uitbetalingen lopen soepel.
Maar je kan nu eenmaal niet in alles investeren, dus voorlopig kijk ik deze even aan.

04-12-2020 update: aangemeld en mijn code van $50 gebruikt om mijn eerste pakket te activeren, zodra deze is afgelopen, betaal je de $50 retour aan AI Marketing. Je krijgt het geld dus in bruikleen en mag de winst houden. Zo kun je dus gratis testen en zien hoe alles werkt.

coinpayu

Geef een reactie