Advertentie dagje
Advertentie dagje

Advertentie dagje

Vandaag ga ik weer een dagje besteden aan het plaatsen van advertenties. Af en toe neem ik de tijd om te adverteren op diverse websites. Tijdens deze sessie promoot ik onder andere mijn website en referral links van projecten waar ik bij betrokken ben.

Voor het adverteren maak ik gebruik van Easyhits4U. Hier kan ik een gratis rotator maken met 10 linken erin, die ik indien nodig ook kan aanpassen. Dit heeft als voordeel dat ik slechts op één plek mijn referral linken up-to-date hoef te houden. In mijn advertenties plaats ik vervolgens de rotator link.

Op deze manier betaal ik vaak per link, maar kan ik 10 linken promoten voor de prijs van één. Het is een handige en kosteneffectieve manier om mijn linkbeheer te organiseren.

Ik zorg ervoor dat mijn advertenties aantrekkelijk en informatief zijn, zodat mensen worden aangemoedigd om op mijn link te klikken. Ik kies ook advertentieplatforms die relevant zijn voor mijn doelgroep, zodat ik mijn advertenties aan de juiste mensen kan tonen.

Het is belangrijk om de prestaties van mijn advertenties bij te houden en te analyseren welke platforms en strategieën het meest effectief zijn in het genereren van verkeer en resultaten voor mijn website en referral links. Op basis van deze inzichten kan ik mijn advertentie-inspanningen optimaliseren en mijn succes vergroten.

Vandaag heb ik o.a. mijn link geplaatst op Gemly, TrafficAdBar, Easyhits4U, CoinPayU, Rotate4all.

Geef een reactie

Translate »
Scan de code
%d bloggers liken dit: