BitAi dag 2
BitAi dag 2

BitAi dag 2

Ik ben gisteren begonnen met BitAi en aangezien we pas over 5 dagen kunnen investeren, moeten we het tot dan doen met de winst uit de GRATIS airdrop die ik heb ontvangen bij de registratie. Het is spannend om in deze wachttijd al wat winst te hebben om mee te werken. Ik kijk ernaar uit om binnenkort de kans te krijgen om te investeren.

Ondanks dat heb ik toch een leuke eerste dag gehad. Ik heb veel reclame gemaakt op Twitter, Facebook en via Surf.be, wat me een mooi aantal verwijzingen heeft opgeleverd. Hierdoor is mijn saldo van 10 BITAI al gestegen naar 138 BITAI. Het is geweldig om te zien dat mijn inspanningen vruchten afwerpen en mijn investering groeit. Ik ben enthousiast om te zien wat de toekomst nog meer in petto heeft.

image_pdfimage_print

Geef een reactie