Cliqly email marketing (update 19.07.2023)
Cliqly email marketing (update 19.07.2023)

Cliqly email marketing (update 19.07.2023)

UPDATE zie onderaan de pagina!!!!
Ik ben dol op mogelijkheden om GRATIS geld te verdienen, en Cliqly is zo’n kans die ik graag wil beproeven. Allereerst, meld je aan bij Cliqly.

Daarna zet je elke dag 15 keer een e-mailbot en 2 keer een e-maillijst aan, een kwestie van slechts vijf minuten per dag.

Hoewel ik pas net begonnen ben met Cliqly, wil ik jullie graag mijn verdiensten laten zien, van de eerste 15 minuten van mijn Cliqly-avontuur.

Afbeelding 1 toont de e-mail die ik heb ingeschakeld, Elke e-mail wordt naar 5000 van hun 14 miljoen leden verzonden.. Voor elke geopende e-mail ontvang ik geld. In het tabblad “Opens” zie je precies hoeveel e-mails er al zijn geopend.

Image 2
Dit zijn mijn 2 nieuwe leden lijsten, elk lid dat deze email opent, komt in mijn persoonlijke emaillijst en daar verdien ik weer aan

Dit zijn mijn eerste inkomsten, niet slechts na nog geen 15 minuten.

Uitbetalingen worden elke week automatisch gedaan, als je minimaal $300 hebt bereikt.
Zodra je dit hebt bereikt, worden je gegevens gevraagd, waar ze het bedrag op moeten storten.

Dus kort samengevat:

  1. Aanmelden
  2. elke dag 15 email bots aanzetten
  3. elke dag 2 nieuwe leden lijsten aanzetten
  4. en dat was het.

Er staat op de homepage een uitgebreid filmpje, hoe alles precies werkt, kijk deze en alles is dan heel duidelijk, hoe je kunt starten.

Update 19.07.2023:

nadat mijn add credits op waren, ben ik eens even op onderzoek uit gegaan.


Wat nu precies het betaalde pakket gaat opleveren.
Mijn commissie staat nu op $104,70 wat betekend dat ik nog bijna $200 zou moeten verdienen voor ik mijn eerste uitbetaling kan aanvragen. Om meer te kunnen verdienen moet ik minimaal nu een pakket van $97 kopen.
Met dit pakket ontvang ik 200.000 list buildings en 500.000 add credits
Wat eigenlijk inhoud ik mag 10 dagen nog elke dag 2 x 20000 email sturen om mijn emaillijst te vergroten en bijna 6 dagen 15 x 5000 email versturen. Als ik mijn inkomsten van de afgelopen 6 dagen bekijk, verdiende ik gemiddeld een $11 per dag, wat dus betekend in mijn geval dat ik 6 dagen $11 verdien = $66 en mijn pakket mij 97 kost.

Maar hoe verdienen ze dan, tja simpel vanuit je downline, want als ik iemand inschrijf en deze koopt een pakket van $97 ontvang ik ook $97. Dus zonder downline investeringen verdien je niets.
Wat het voor mij nu einde verhaal maakt.

Gemly — a game where you can earn

Geef een reactie

Translate »
Scan de code
%d bloggers liken dit: