Dank je wel Influenster
Dank je wel Influenster

Dank je wel Influenster

Dat is echt geweldig! Een tijdje geleden heb ik me aangemeld bij Influenster en een enquete ingevuld voor Nespresso. Eigenlijk was ik het helemaal vergeten, tot afgelopen week mijn koffieapparaat begon te haperen en ik online ging rondkijken voor een vervanging.

En toen gebeurde er iets onverwachts. De pakketbezorger stond met een groot pakket voor mijn deur. Ik dacht nog dat het misschien voor de buren was, omdat ik niets had besteld. Maar toen ik het pakket opende, was ik compleet verrast. Er zat gewoon de nieuwste Vertuo Nespresso-machine in, samen met een selectie heerlijke koffiesmaken.

Ik kon mijn geluk niet op! Het voelde als een geschenk uit de hemel, vooral omdat ik net op zoek was naar een nieuw koffieapparaat. Ik kon niet wachten om de Vertuo Nespresso uit te proberen en te genieten van de verschillende smaken koffie die ze hadden meegeleverd.

Ik ben ontzettend dankbaar voor deze geweldige verrassing van Nespresso en Influenster. Het is echt een voorrecht om als consument betrokken te zijn bij het testen van nieuwe producten en mijn eerlijke feedback te delen. Ik kan niet wachten om mijn ervaringen met de Vertuo Nespresso te delen en anderen te inspireren om het ook uit te proberen.

Nogmaals bedankt aan Nespresso en Influenster voor deze fantastische kans!

 

Geef een reactie

Translate »
Scan de code
%d bloggers liken dit: