Blog,  Passief inkomen

Elite FinFx update

Last Updated on 9 december 2019 by Anne

Ik blijf me soms verbazen, dat mensen bij iets wat ze GRATIS kunnen starten en proberen. Zoveel vragen hebben en dan ook nog vinden dat ze niet snel genoeg geld eruit mogen halen.

Hierbij voor hun hier de Forex resultaten vanaf april 2016.
Alexa traffic Elire FinFX

Zelf heb ik bij dit soort dingen zoiets van, hé ben gestart, het loopt en al moet ik 3 jaar wachten. Het eet geen brood. Hoe eerder je start, hoe eerder je geld eruit kunt halen en stopt het ook geen man overboord.

En EliteFinFX is zelfs nog helemaal op 100% compounden te zetten, dus geen omkijken naar.
Ja, ze sturen je regelmatig email, dit zal dan ook voor hun 1 van de redenen zijn, dat ze de $20 weggeven aan je. Ook hier gaat alleen de zon voor niets op. Voor het bedrijf is deze aktie, puur om reclame te maken en hun mailinglijst te vullen.

Hoe start je Elite FinFX in 3 stappen.

  1. Meld je aan via onderstaande banner.


2. Verifieer je email en maak je wachtwoord aan.
(check je spambox)

3. Log in, klik in het menu op je naam en klik op MY PROFILE.
En zet beide regels op 100% compounden.


Done.

Voor wie al wel een deposit wil maken, kan dat via Bitcoin, Perfect Money en Payeer

Payeer geeft je ook nog bovenstaande opties.

Hierbij mijn backoffice.
Ik ben 7 januari 2019 gestart en heb zelf nog buiten de GRATIS $20 , $10 bijgestort.

Voor wie alles wil uitzoeken over dit bedrijf check hier de link
Have fun 🙂
Mijn support houd bij dit soort dingen echt op, bij standaard info die ik op mijn website plaats.

P.S. iedereen die via de banner heeft ingeschreven, komt automatisch ook hierin mee te draaien. Zo komen er dus ook mensen onder je te staan, als ze op jou persoonlijke link hebben ingeschreven via de banner op mijn website.