Blog

Happy 2019

Last Updated on 1 januari 2019 by Anne

Allereerst wens ik iedereen een mooi, gezond en financieel goed 2019.

2018, was een jaar, die we niet snel vergeten.

Een Bitcoin, die van ruim 20k, zakte naar net boven de 3k. Maar ondanks dat, werd er weer voldoende verdiend in de cryptowereld.

Zijn er weer heel wat bedrijven de grond uitgestampt, sommige overleefde het, maar groot aantal, was ook weer poef verdwenen. Hier leren we gelukkig van en maakt ons alert, dat we nooit meer investeren, dan we kunnen missen.

Inmiddels wel ontdekt, dat het geld in trading zit en ik me in 2019, me hier nog meer in wil gaan verdiepen.

Ondanks, dat ik me in 2019 grotendeels ga richten op trading, blijven sommige systemen me aantrekken.

Toen ik in 2016 starte, werkte ik met een systeem, waarbij je elke dag, moest compounden. Dit was juist het leuke aan dit systeem, dat je elke dag een handeling moest doen. Natuurlijk zijn er andere systemen, waar je b.v. ads kunt klikken, maar dit levert niet op wat we toen hadden, op de één of andere manier, willen we toch elke dag iets doen.

Zo blijf ik dus wel dingen naast het traden doen, ze leveren zeker niet de jackpot op, maar je moet sommige dingen op de lange termijn bekijken.

Elke dag een beetje , is na een jaar ook berg en zeker als je meerdere dingen doet. 

Spreiden, is toch wel het belangrijkste doel, voor 2019.

Zet niet alles in op 1 paard, ieder paard kan struikelen. En gebruik je gezonde verstand, als je gaat investeren in dingen.

Je mag best een dag rothumeur hebben, als je verlies draait, maar zorg dat je er geen slapeloze nachten van krijgt. 

Toen ik in 2016 starte met 2 vriendinnen, ieder met 100 euro. Hebben vanaf start gezegd, een avond stappen kost ons dit ook, zijn we het kwijt jammer. Verder hebben we altijd uit andere investeringen, nieuwe dingen kunnen opstarten en ja we hebben echt wel misstappen gemaakt. Maar nog steeds, stappen we met plezier, in nieuwe uitdagingen.

Op mijn website, zal ik ook in 2019, mijn ervaringen delen. 

Stap niet blind in dingen en houd je investering beperkt en vooral SPREIDEN.