Blog

Hashing Ad Space update

Last Updated on 9 december 2019 by Anne

Ja we worden er bijna mee doodgegooid, de referral linken naar Hashing ad Space

Hierbij mijn update, ik blijf het een primitieve website vinden. Zeker niet gebruiksvriendelijk.

Ja je krijgt als het werkt keurig je Asimi elke dag door het kijken van 1 advertentie.
Echter zou ik hier niet graag een groot team hebben, alleen al bij het idee, dat ik straks iedereen moet uitleggen hoe ze die ASIMI kunnen uitbetalen :):)

Maar ja, voor iets wat Gratis is, mag je natuurlijk niet te veel verlangen.

Voorlopig blijven we deze gewoon volgen en keurig elke dag onze advertentie kijken.

Heb zelf voor mijn Asimi wat advertenties gekocht, maar ook dit ziet er erg primitief uit en slecht aan te passen en te volgen. Jammer gemiste kans van het bedrijf, zeker omdat ze het straks moeten hebben van de inkomsten uit advertenties, maar blijf erbij (grote)adverteerders, willen geen advertenties plaatsen op websites, waar de mensen ads moeten klikken om hun profit te krijgen. Puur voor hogere ranking in google, kunnen ze beter in goede SEO investeren, dan in views waar geen klanten/verkopen uitkomen.

UPDATE 03-03-2019 ja vanaf dag 1 vind ik de website echt waardeloos in gebruik. De advertentie die je dagelijks moet kijken is goed te doen, echter koop je geen nieuwe, dan kun je na verloop van tijd geen asimi meer verdienen. Je bent dus wel verplicht je verdiende Asimi ook om te zetten voor nieuwe adviews. Echter ik had hier bannerviews voor gekocht en mijn ads zijn dus nu klaar. Tenzij ik er zelf geld in zet.

Voor mij is deze dus klaar.
einde testfase