iHub Global

iHub Global hoe werkt het en hoe kun je starten.
In onderstaand filmpje geven ze een korte impressie, van wat iHub precies is.

iHub is gratis te starten en aan te vragen.

Maar hoe werkt het nu precies en wat moet jij doen.
Na aanmelden, claim je op je eigen adres je hotspot.
Zo zorg je dat niemand anders meer deze plek in een straal van 100 meter kan aanvragen.
Door deze te claimen, kom je in aanmerking voor een gratis IHUB, deze sturen ze naar je op en kun je dan via het stopcontact aansluiten. Vanaf dan krijg je Helium coins voor elke keer dat iemand jou wifi verbinding gebruikt via jou Ihub.
Ze gebruiken dus NIET jou huidige Ziggo, KPN of andere provider. Deze staan compleet los van elkaar.

En wat kun je met de gespaarde Helium.
Helium is een cryptocoin, die inmiddels al tijdje te verhandelen is op o.a. binance, maar daar komen straks zeker nog meer exchanges bij. De waarde van 1 Helium is variabel.
Check hier de waarde van Helium.
Je kunt deze verkopen en zo op je bank laten storten.

Het is dus eigenlijk heel simpel, aanmelden, claimen en ihub aansluiten en geld verdienen.

Na registratie log je in en moet je even je email verifiëren, heb je hem niet gekregen, kun je via de blauwe knop een nieuw verzoek aanvragen.

Je kunt nu je hotspot claimen door op “Reserve your free hotspot” te klikken

Vul het scherm in en claim je plek.
De meeste gegevens staan al ingevuld.
Bij shipping adres vul je het adres in waar de ihub naartoe gestuurd mag worden, dit is meestal hetzelfde als het install adres.
Maar mocht er bijvoorbeeld al iemand zijn in jou straat en kun je niet je eigen adres gebruiken, maar bv die van je werk. Dan kun je dit hier aangeven.

Accepteer alle voorwaarden en klik op reserve spot.
Je plek wordt nu gecontroleerd, is er nog niemand in een straal van 100 meter. dan wordt je hotspot goedgekeurd. Anders moet je dus een ander adres doorgeven om je ihub te plaatsen.

Dit is voorlopig alles wat je moet doen, verder is het afwachten tot je Ihub thuisgestuurd wordt en je deze kunt aansluiten.
Vind je het een leuk concept en wil je het netwerk helpen groeien, want hoe meer hotspot des te eerder we de ihub toegestuurd krijgen en je verdiensten gaan starten. Dan kun je simpel je Affiliate link sturen en zo ook vrienden, familie, collega’s etc… Gratis aanmelden .The Most Popular Traffic Exchange

Geef een reactie