Blog,  Ai-Marketing,  Diverse,  Free to start,  Reviews

AI Marketing Review

Last Updated on 13 februari 2021 by Anne

AI Marketing is een bedrijf waarbij je een advertentiepakket koopt. Dit kan al vanaf $10. Na je aankoop gaan hun via een bot reclame maken voor bedrijven op verschillende platformen, op alle verkopen die jij via jou bot verkoopt, krijg je een percentage. Deze opbrengsten kun je dan weer gebruiken om nieuwe bots aan te zetten of te laten uitbetalen.
Het bedrijf geeft je een voucher van $50, zodat je de bot kan testen echter is het nadeel hiervan dat je daarna niet met $10 maar met $100 pas kunt compounden, dit is dus zeker geen aanrader, ook omdat je de $50 ook retour moet betalen aan AI marketing. Je kunt dan zelf beter starten met minimaal $10. Zodat je sneller kunt groeien en compounden.

Gestart: 04-12-2020
Minimaal start bedrag: $10
Deposit: $70 + Gestart met de $50 coupon (mijn advies gebruik Coupon NIET)
Withdraw: nog niet getest
Website

13.02.2021 Update robot loopt soepel en website werkt fijn.

22.01.2021 update: Inmiddels de robot aantal keer aangezet, hij begint nu steeds soepeler te lopen.

Voor wie start gebruik zeker niet de $50 coupon, maar stort gewoon zelf $10, Dit geeft je meer mogelijkheden.

26.12.2020 update: de eerste betalingen komen sinds vandaag binnen druppelen, steeds meer gaan van pending af.

26.12.2020 update: inmiddels in mijn marketing pakket verlopen en ben ik in afwachting van de uitbetalingen. Standaard staan deze een week of 4 op pending, omdat mensen natuurlijk hun producten kunnen terugsturen, waardoor je beloning vervalt.
Zelf gekozen, om alleen met de $50 die je te leen krijgt te werken, wil je sneller geld verdienen dan is het slim om 1 of 2 marketing pakketten te kopen.
Hij loopt prima en hoor ook om me heen hele goede berichten. Uitbetalingen lopen soepel.
Maar je kan nu eenmaal niet in alles investeren, dus voorlopig kijk ik deze even aan.

04-12-2020 update: aangemeld en mijn code van $50 gebruikt om mijn eerste pakket te activeren, zodra deze is afgelopen, betaal je de $50 retour aan AI Marketing. Je krijgt het geld dus in bruikleen en mag de winst houden. Zo kun je dus gratis testen en zien hoe alles werkt.

Ervaringen AI Marketing
5

Samenvatting

Leuk concept, je kunt mooi eerst alles testen, en bekijken met de $50 die je van hun te leen krijgt. Je betaald deze dan terug zodra je dit bedrag aan opbrengst hebt ontvangen de rest van de winst mag je uitbetalen en kun je nieuwe marketing pakketten van kopen.

Erg leuk en zeer duidelijke website.

  • Company
  • Support
  • Withdraw
  • Deposit
  • Website/backoffice

Pros

  • Via mijn link ontvang je $50 om te starten en te testen, deze geef je na het testen weer retour aan AI Marketing, de opbrengst mag jij houden.

Cons

  • Je moet er echt even uitleg bij hebben, om alles te snappen
Sending
User Review
0 (0 votes)