Nog 1 dag te gaan

Nog maar 1 dag te gaan en mijn 100 dagen zijn om, bij Paraiba. Het leuke is dat ik na deze 100 dagen mijn hele investering vrij komt, en ik deze of opnieuw kan aanzetten voor weer 100 dagen of uitbetaal of beide natuurlijk wat het slimste is 🤗🤗🤗

Paraiba is 1 van mijn favoriete en langslopende programma’s,  instappen kan al met $25, wat altijd fijn is om mee te starten, zodat je eerst kunt zien hoe alles werkt en loopt. We krijgen elke donderdag t/m zondag onze opbrengst uit de investeringen die lopen.

En je kunt dus altijd na de 100 dagen je komplete inleg er weer uithalen en dat is maar in weinig programma’s.

Aanmelden is gratis, je eerste storting moet je dan binnen 30 dagen maken, anders vervalt je account en wordt deze verwijdert. Maar goed met een simpele $25 start je al als je wilt, dus dat is te doen.

 

Geef een reactie