Toffe aanvulling WVC Mine
Toffe aanvulling WVC Mine

Toffe aanvulling WVC Mine

In de Zoom-meeting van afgelopen maandag kregen we te horen dat de ontwikkelaars van de WVC Mine-app druk bezig zijn met het ontwikkelen van een geweldige toevoeging.

Ze zijn van plan om advertenties te implementeren in de app. Wat houdt dit precies in?

Bij het openen van de WVC Mine-app zullen er 3 advertenties worden getoond. Door deze advertenties te bekijken, ontvang je punten. Deze punten hebben een waarde in WVCoin, waardoor je elke dag extra coins kunt sparen. Deze coins kunnen vervolgens weer worden gemined, wat zorgt voor extra opbrengsten.

Op dit moment zijn ze aan het onderzoeken hoeveel advertenties we maximaal per dag kunnen bekijken. Op een vast tijdstip zullen we de punten ontvangen. Dit heeft te maken met het feit dat sommige landen meer inkomsten genereren uit advertenties. De totale hoeveelheid bekeken advertenties per dag zal worden opgeteld, waarna de punten worden toegewezen op basis daarvan. Op deze manier krijgt iedereen, ongeacht waar ter wereld je woont, dezelfde opbrengst per advertentie.

Op deze manier biedt WVCoin verdienmogelijkheden voor iedereen, ongeacht of je in een welvarend of minder welvarend land woont.

Ze hebben de hoop dat deze nieuwe functie binnen ongeveer 2 of 3 maanden volledig operationeel zal zijn in de app. Ze werken hard om ervoor te zorgen dat alles goed functioneert voordat ze het uitrollen naar de gebruikers. Het is geweldig om te horen dat ze zo toegewijd zijn aan het ontwikkelen van deze tool en dat ze streven naar een goede gebruikerservaring. We kijken uit naar de lancering van deze nieuwe functie in de WVC Mine-app.

 

Gemly — a game where you can earn

Geef een reactie

Translate »
Scan de code
%d bloggers liken dit: