Tussenstand Robotics 07.05.2022

Hierbij weer even een tussenstand van Robotics.

Deze week met mijn investering van $377.65 weer $6.80 verdiend, wat het totaal nu brengt op $23.65 winst. Op 12 mei lopen mijn beide pakketten af en gaat de $300 die ik GRATIS heb gekregen bij de registratie, weer retour naar Robotics, vanaf dan kan met mijn winst verder gaan draaien.

Tevens ook deze week weer klein bedrag gewonnen in de lotterij😉, door elk lot wat je ontvangt andere nummers te geven, heb je meer kans om iets te winnen. Je ontvangt per $25 investering 1 lot, zo heb ik dus 14 loten en 14 keer kans op 1 miljoen of iets minder 🤣. De kans dat alle cijfers goed zijn, is natuurlijk erg klein, maar hoe meer cijfers op dezelfde kaart vallen, hoe hoger je prijs wordt en dit krijg je er gratis bij.

START HIER GRATIS en ontvang direct je $300 om te starten. De opbrengst mag je houden. Dus geen risico.

 

Geef een reactie