Virtueel miljonair 🤣

Helaas zijn er veel sites scam, een goed voorbeeld is 2xprofit. Al eerder plaatste ik hier een bericht over.

Gestart met $0.60 dit elke 24 uur verdubbeld. Met als resultaat dat ik nu virtueel miljonair bent.

Wat heb ik eraan helemaal niets, maar dit is wel een mooie manier om te laten zien, dat geld dat zichtbaar is op een website, nog niet zegt dat je het hebt verdiend. Iedereen snapt dat als je met $0.60 start je niet na week of 2 dik 4 miljoen kunt bezitten.

Helaas trappen nog steeds heel veel mensen in dit soort praktijken, ik eigenlijk ook al is het dan maar $0.60 .

Ik kan het ook niet vaak genoeg zeggen, investeer nooit meer dan je kan missen. En je hebt pas iets verdiend, als het in je eigen wallet staat, niet op de website van het programma.

Geef een reactie