Blog,  Passief inkomen

Waar let ik op.

Last Updated on 25 november 2019 by Anne

Ik krijg dagelijks, heel veel referrallinken aangeboden, van de meest uiteenlopende progamma’s.

Wat doe ik hiermee.

 • Allereerst ligt dit ook aan degene van wie ik de link krijg en hoe deze mij benaderd. pushen werkt bij mij averechts 🙂
  Bij bekenden, kijk ik eerder.
 • De meesten vallen al af, bij de startpagina van de website.
 • Belangrijk is ook de info over product en bedrijf, al kunnen ze hier ook van alles van maken.
  Zeker bedrijven uit azie en oostbloklanden, is oppassen.
 • Dan meld ik me aan, ken ik de persoon waar ik link van kreeg persoonlijk, dan meld ik me aan via deze link, anders meld ik me rechtstreeks op site aan zonder upline. Of zoek bekende die al in systeem zit, je upline is soms belangrijker dan je denkt.
 • Na aanmelden, check ik betaalopties, verificatie, contactgegevens / chat etc.
 • En dan doe ik eigenlijk bij 99% niets meer, ik hou website in de gaten en lees reviews op social media.
  Soms investeer ik klein bedrag om te testen. Maar altijd te overzien. Mijn investering is mijn risico en dat hou ik in het oog.
 • Voor mij is een programma interessant als ik met mijn eigen inleg, kan verdienen. Ik niet hoef te netwerken en zeker geen benen moet vullen of matrix moet gebruiken waar ik eerst zelf heel veel geld in moet steken.
 • Waarom plaats ik juist deze programma’s op mijn website. Dagelijks komen er honderden nieuwe websites, ik ben zelf redelijk actief op social media en zie veel dingen voorbij komen. Meeste zijn met enkele dagen tot weken weer verdwenen, sommige ploppen ineens op, omdat een aantal grote netwerkers massaal reclame maakt en mensen blijkbaar blind instappen, omdat ze de programma’s veel voorbij zien komen en bang zijn dat ze de boot missen.
  geloof me die heb je al gemist als grote netwerkers hier mee aan de gang gaan.
 • En een stukje onderbuik gevoel, voelt het niet goed, dan investeer ik zeker niet.

Via mijn website, laat ik u kennis maken, met een klein gedeelte wat ik dagelijks onder ogen krijg.
Waarom staat er geen (ref) link bij de programma’s, dit omdat ik zelf niet actief ben in deze programma’s en dus geen netwerk wil bouwen.
Wenst u een link, dan kan ik u deze vaak wel geven van 1 van de topleaders van het programma, zodat u een goede upliner krijgt.

Door mijn ervaringen te delen, hoop ik mensen te behoeden. Niet in alles blind te investeren.