Blog

Wat heb ik eigenlijk veel gemaakt

Last Updated on 1 mei 2017 by Anne

 

Zit mijn oude archief te doorzoeken, zie dat ik toch wel hoop websites heb gemaakt in het verleden.

De eerste websites maakte ik nog via HTML met dreamweaver, later ben ik over gegeaan naar Joomla.

 

Buiten annonline.nl, waren dogonline.nl en catsonline.nl de eerste sites waar ik me op mee bezig hield.

Dogsonline was een online hondenencyclopedie, waar een complete honden encyclopedie op stond, met foto’s van de rassen, hiervoor schreef ik fokkers aan over de hele wereld voor het gebruik van hun foto’s van hun honden en die zij hielpen me aan de informatie van hun verschillende hondenrassen. Uren typewerk en duizenden email die verwerkt moesten worden, elke fokker kon dan banner plaatsen naar hun website als dank. Catsonline, was het kleine zusje hiervan.

 

Toen ik 13 jaar geleden tara kocht, waarvan ik dacht dat het een cocker spaniel was, bij aankoop. Wilde ik alles weten over het ras, maar ook ervaringen van andere spaniel eigenaren.
omdat ik dit niet op internet kon vinden, starte ik het spanielforum, inmiddels uitgegroeid tot het grootste spanielforum van nederland.
Het mooie van dit forum is dat ik er hele bijzondere vrienden aan over gehouden heb.

 

Op het forum zelf ben ik zelf niet meer actief, alleen op de achtergrond, verzorg ik nog de database updates etc….


 

Na dogsonline kwamen ook de websites hondenfokkers.eu en kattenfokkers.eu tot leven, hierop plaatste ik fokkers van alle rassen en konden fokkers aangeven of er nesten beschikbaar kwamen etc…

 

Toen ik op hyves het spel Happy Harvest ging spelen en zocht naar de gebruiksaanwijzing van het spel en deze alleen in het chinees en duits kon vinden, werd de website Happy Harvest Fansite geboren. Dit is toch wel de website die heel veel heeft gebracht, midden in de nacht gesprekken met de makers van HH, meer dan 30.000 unieke bezoekers per dag. Om zo de nieuwe opdrachten vanuit het chinees om te zetten en te vertalen naar het nederlands voor de spelers op Hyves. En nog voor Hyves de updates had ze uitgewerkt op mijn website te plaatsen. Ook hier heb ik bijzondere vriendschappen aan overgehouden, zowel in Nederland, als in China. Helaas werd mijn advies, het spel ook te updaten in facebook niet opgevolgd. En toen iedereen naar facebook overstapte en het spel op fb alleen in het chinees de updates kreeg, het niet meer aantrekkelijk werd voor NL spelers. Gemiste kans van ELEX.

 

 

Toen ik mama werd werd ook mamatips geboren, de naam zegt het al tips voor en door moeders.
Ik mocht hier iedere maand sponsor artikelen weggeven.

 

Als halve krab kwam er ook website krabbegat.eu en ook Yessie kreeg eigen site yessie.eu

 

Toen kwam mijn website playbookapps, deze kwam tot stand nadat ik een tablet kocht van blackberry.
Een geweldige tablet, helaas bleven de apps achter. Dus ja daar werd de volgende website geboren en bouwde ik android apps om voor de blackberry.

 

en dan nog wat probeersels, waar ik dan weer idee had, maar geen tijd om het verder uit te werken.

 

Nadat ik geopereerd werd in 2012, werd mijn concentratie en energie zo laag, dat ik mijn sites niet meer werden geupdate.
Nu na ruim 3 jaar, pak ik het weer op.

Zo is ook nadat ik voorzitter werd van de doorkomst roparun steenbergen de site roparunsteenbergen.nl tot stand gekomen.
Inmiddels is hij weer up to date en gekoppeld aan de twitter en facebook pagina van de doorkomst Steenbergen.

 

op dit moment heb ik nog maar aantal van mijn domeinnamen in beheer, niet alles is in gebruik.
maar geboren zijn ze zo die websites. Zolang er uitdaging in zit, om iets nieuws te leren. Zullen er nog veel gemaakt gaan worden.

 

www.anneonline.nl

www.playbookapps.nl

www.watgaanwedoen.nl

www.roparunsteenbergen.nl