Adverteren op Surfe.be is dat de moeite waard
Adverteren op Surfe.be is dat de moeite waard

Adverteren op Surfe.be is dat de moeite waard

Is adverteren op Surfe.be de moeite waard? Dat is natuurlijk maar op één manier te testen, dus gisteren heb ik de proef op de som genomen. Ik heb wat USDT gestort in mijn advertentietegoed en een paar advertenties geplaatst. Onder andere voor een nieuw programma, een bestaande waar ik eigenlijk nog niet echt teamleden voor had, en een YouTube-video.

Dit was de resultaten van mijn dagje adverteren op Surf.be:

  • BitAi: 20 nieuwe teamleden met een opbrengst van $6,40 aan munten die ik hiermee heb verdiend.
  • Cliqly: 9 nieuwe teamleden.
  • YouTube: 45 weergaven. Helaas had ik de advertentie iets te kort ingesteld, waardoor YouTube niet alle weergaven heeft geteld. Maar dit is weer een les voor de volgende keer.

Al met al was dit zeker voor herhaling vatbaar. Het adverteren op Surf.be heeft me waardevolle resultaten opgeleverd en ik ben blij met de nieuwe teamleden en de opbrengsten die ik heb behaald.

image_pdfimage_print
The Most Popular Traffic Exchange

Geef een reactie