Hoi, ik ben Annemarie geboren in 1970 te Brabant. Heb sinds die tijd ongeveer heel Nederland en stuk van Europa gezien voor o.a. mijn werk in de Horeca en IT/telecommunicatie.
Techniek, mensen en creatief bezig zijn, zijn dan ook wel een leidraad door mijn leven.
Van werken op een cruiseschip tot organiseren van grote evenementen en van de opzet van ADSL tot het samen met mensen uit China opbouwen van spellen voor hyves en maken van apps voor blackberry. Ben ik altijd wel bezig geweest met het helpen van mensen.

Na wat medische missers kwam ik thuis te zitten en om mijn hersenen wat uitdaging te geven, ben ik in 2016 gestart in de crypto in combinatie met MLM. Want helpen blijft toch wel mijn ding.

Door mijn ervaringen te delen en inmiddels een leuk team te hebben opgebouwd, proberen we nieuwe dingen en delen we ervaringen.
Al jaren deel ik dit hier op mijn website, echter met dank aan een hacker. is mijn oude website, geheel door de war.
Ik ben dan ook nu aan het bekijken of ik alle oude data terug zet of de website er anders uit ga laten zien en dit zal gaande weg vanzelf vorm gaan krijgen.

Voorlopig ga ik eerst programma’s uitwerken waarvan ik weet dat mensen hier nu extra info over willen weten en hulp kunnen gebruiken.

LET OP!!! ik ben geen financieel adviseur, ik deel hier alleen mijn eigen ervaringen.
Doe altijd eigen onderzoek en investeer nooit meer dan je kunt missen.
Je investering is ook je risico. Wees je hier bewust van.