Passive income
Wie is Anneonline

Wie is Anneonline

Hallo, ik ben Annemarie, geboren in 1970 in Brabant. Sinds die tijd heb ik bijna heel Nederland en een deel van Europa gezien, voornamelijk vanwege mijn werk in de horeca en IT/telecommunicatie. Techniek, mensen en creativiteit hebben altijd een rode draad in mijn leven gevormd. Van werken op een cruiseschip tot het organiseren van grote evenementen, en van het opzetten van ADSL tot het samen met mensen uit China ontwikkelen van spellen voor Hyves en het maken van apps voor BlackBerry. Altijd ben ik bezig geweest met het helpen van mensen.

Na enkele medische tegenslagen kwam ik thuis te zitten. Om mijn hersenen wat uitdaging te geven, ben ik in 2016 begonnen met crypto in combinatie met MLM. Helpen blijft namelijk mijn passie.

Door mijn ervaringen te delen en inmiddels een geweldig team om me heen te hebben opgebouwd, blijf ik steeds nieuwe dingen proberen en mijn ervaringen delen. Al jarenlang deel ik dit op mijn website, maar helaas is mijn oude website door een hacker volledig overhoop gehaald en ben ik weer opnieuw gestart.

Als je vragen hebt of iets leuks hebt dat ik kan testen, neem dan zeker contact met me op.

LET OP!!! Ik ben geen financieel adviseur. Hier deel ik alleen mijn eigen ervaringen. Doe altijd je eigen onderzoek en investeer nooit meer dan je kunt missen. Jouw investering is ook jouw risico. Wees je hiervan bewust.