Binance
Binance

Binance

LET OP, m.i.v. 17 juli 2023 stopt Binance op de Nederlandse markt. Het is dan niet meer mogelijk, om als inwoner van Nederland gebruik te maken van Binance.

Meer info hierover is te vinden op nu.nl

Binance is een van ‘s werelds grootste en meest bekende cryptocurrency-beurzen. Het platform is opgericht in 2017 en heeft zich snel ontwikkeld tot een belangrijke speler in de crypto-industrie. Binance biedt een breed scala aan diensten voor het kopen, verkopen, verhandelen en opslaan van cryptocurrencies.

Belangrijkste kenmerken van Binance:

  1. Cryptocurrency-handel: Binance biedt een uitgebreide selectie van cryptocurrencies die gebruikers kunnen verhandelen. Het platform ondersteunt zowel grote cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en Litecoin, evenals tal van kleinere altcoins. Gebruikers kunnen handelen tegen andere cryptocurrencies of tegen fiatvaluta.
  2. Binance Spot Exchange: Het belangrijkste handelsplatform op Binance wordt de “Spot Exchange” genoemd. Hier kunnen gebruikers cryptocurrencies kopen en verkopen tegen marktprijzen. Geavanceerde handelshulpmiddelen zoals limietorders, stop-loss-orders en andere handelsfuncties zijn beschikbaar.
  3. Binance Futures: Binance biedt ook een futures-handelsplatform waar gebruikers kunnen speculeren op de prijsbeweging van cryptocurrencies met hefboomwerking. Dit stelt handelaren in staat om winst te maken, zowel bij stijgende als bij dalende markten.
  4. Binance Launchpad: Binance heeft een platform genaamd “Launchpad” waarmee geselecteerde projecten hun tokens kunnen lanceren via een initiële exchange offering (IEO). Gebruikers kunnen deelnemen aan IEO’s en nieuwe tokens verkrijgen.
  5. Binance Wallet: Binance biedt een online wallet waarin gebruikers hun cryptocurrencies kunnen opslaan. Hoewel het veilig is om cryptocurrencies op de Binance Wallet te bewaren, wordt het over het algemeen aanbevolen om ze in een persoonlijke wallet te bewaren, vooral voor grote hoeveelheden.

Naast deze belangrijkste kenmerken biedt Binance ook verschillende andere diensten en functies, waaronder staking, lenen/uitlenen van cryptocurrencies, OTC-handel en meer.

Het is belangrijk op te merken dat de beschikbaarheid van Binance en sommige van zijn diensten kan variëren, afhankelijk van het land waarin je je bevindt. Het wordt aanbevolen om de officiële Binance-website te raadplegen voor gedetailleerde informatie over hun diensten, ondersteunde cryptocurrencies en landen.

image_pdfimage_print

Geef een reactie