Binance trekt zich terug van de Nederlandse markt en wat nu.
Binance trekt zich terug van de Nederlandse markt en wat nu.

Binance trekt zich terug van de Nederlandse markt en wat nu.

Binance trekt zich terug uit de Nederlandse markt, de grootste exchange verlaat per 17 juli Nederland. ( https://www.nu.nl/economie/6268250/grootste-cryptoplatform-ter-wereld-binance-trekt-zich-terug-van-nederlandse-markt.html l

Maar wat nu, zelf gebruik ik voor 90% van de tijd Binance, dus vandaag gelijk op zoek naar een grote betrouwbare Exchange.

Aangezien ik zelf redelijk wat wallets bezit, eerst maar eens die onder de loep nemen.

Bitvavo en Bitmymoney vallen voor mij eigenlijk al vrij snel af, dit vanwege het minimaal aantal coins die ze aanbieden, al gebruik ik deze wel vaak om geld via ideal te kunnen overzetten naar andere wallets. Heb je zelf alleen wat altcoins in bezit en trade je niet zelf dan zou ik zeker Bitvavo adviseren.

Na wat zoekwerk, ben ik toch blijven hangen nu op Bybit en Kraken, deze lijken het meest op wat ik met Binance ook kan. Voordeel van Kraken is ook dat je buiten overschrijving vanaf je bank, creditkaart ook kunt funden via google Pay en die kun je tegenwoordig bijna aan elke NL bank koppelen.

image_pdfimage_print

Geef een reactie