Bitton 24.05.2024
Bitton 24.05.2024

Bitton 24.05.2024

Vandaag eerste testdag van Bitton.
Registratie verliep soepel, na openen bot, moest ik aanmelden op hun telegram groep en kon daarna gelijk door naar de bot.

Ik kon gelijk gaan klikken en mijn eerste SAT verdienen.

heb daarna gelijk de eerste 2 airdrops doorlopen om extra tokens te verdienen.
Vond de Ime airdrop wel wat lastig, omdat je app in de appstore moest downloaden, deze moest koppelen aan je telegram, maar omdat ik niet wilde dat hij toegang kreeg tot alles, was ik de wallet even kwijt in telegram. Maar deze bleek gewoon in mijn eigen menu als wallet te staan.
Daarna moest ik crypto (BTC) wallet aanmaken. waar je 12 woorden bij kreeg. Dus deze weer even goed opgeslagen/opgeschreven. Daarna walletadres van LIME opgezocht en geplakt in de airdrop en toen werkte het.

Bij stake hoef je niets te doen, dit gaan gewoon vanzelf.
verder ziet het er gelikt uit en gaan we spelenderwijs zien hoe alles werkt.

image_pdfimage_print

Geef een reactie