Bondora
Bondora

Bondora

Vandaag gestart in Bondora, keer iets anders dan Crypto, geen mega rendementen maar stabiel bedrijf.
Je stort in Euro en krijgt hierin ook uitbetaald gewoon op je bank.
Bij aanmelden krijg je een startbonus van €5, met als voorwaarde dat je binnen 30 dagen minimaal 50 euro investeert.
Bedrijf bestaat al sinds 2008 en hebben goede beoordelingen op trustpilot

Bondora is een online peer-to-peer leenplatform dat individuen de mogelijkheid biedt om te investeren in consumentenleningen die voornamelijk afkomstig zijn uit Estland, Finland en Spanje. Het werd opgericht in 2008 en heeft zijn hoofdkantoor in Tallinn, Estland.

Op Bondora dienen kredietnemers een aanvraag in voor persoonlijke leningen, en investeerders krijgen de kans om deze leningen te financieren. Het platform vergemakkelijkt de verbinding tussen kredietnemers en investeerders, en biedt een marktplaats waar leningen rechtstreeks door individuen kunnen worden gefinancierd.

Investeerders op Bondora hebben de optie om individuele leningen handmatig te selecteren die ze willen financieren, of ze kunnen gebruikmaken van een geautomatiseerde investeringsfunctie die hun investering verdeelt over meerdere leningen op basis van hun opgegeven criteria. Investeerders verdienen rente op de leningen die ze financieren, en de rendementen variëren op basis van de prestaties van de leningen.

Bondora verstrekt gedetailleerde informatie over leningen, waaronder kredietnemerprofielen, leenbedragen, rentetarieven en risicobeoordelingen, om investeerders te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Het platform verzorgt ook de leningdienstverlening, inclusief leningaflossingen en incasso.

Het is belangrijk op te merken dat investeren in peer-to-peer leenplatforms zoals Bondora risico’s met zich meebrengt, waaronder de mogelijkheid dat kredietnemers hun leningen niet terugbetalen. Potentiële investeerders dienen de betrokken risico’s grondig te overwegen en gedegen onderzoek te doen voordat ze investeringsbeslissingen nemen.

image_pdfimage_print

Geef een reactie