Cash Giraf
Cash Giraf

Cash Giraf

 

Genieten van de kleine dingen met Cash Giraf

 

Ken je dat gevoel, even helemaal niks hoeven doen en gewoon genieten van de kleine dingen in het leven? Voor mij betekent dat vaak een kopje koffie en een spelletje op mijn telefoon, zoals solitair of yatzee. Laatst ontdekte ik de app Cash Giraf, en die heeft mijn beleving van ontspanning een nieuwe dimensie gegeven.

 

Net als veel anderen heb ik al verschillende van dit soort apps gedownload, maar meestal vond ik de aangeboden spellen niet zo leuk. Cash Giraf bleek echter een schot in de roos, omdat het precies mijn twee favoriete spellen bevat.

Met Cash Giraf speel ik niet alleen voor mijn plezier, maar ik verdien ook edelstenen door te spelen. Deze edelstenen kun je vervolgens inwisselen voor cadeaubonnen of zelfs geld. Miljonair word je er waarschijnlijk niet van, maar als ik toch aan het spelen ben en er ook nog voor beloond word, maakt dat het spelen extra leuk.

 

Hieronder zie je mijn drie uitbetalingen als bewijs van hoe effectief en leuk Cash Giraf kan zijn:

Dus, als je net als ik houdt van een ontspannend spelletje en er ook nog iets aan wilt overhouden, dan raad ik je zeker aan om Cash Giraf eens te proberen.

 

 

image_pdfimage_print

Geef een reactie