Coinbase
Coinbase

Coinbase

Coinbase is een van ‘s werelds grootste en meest bekende cryptocurrency-beurzen en -platforms. Het is opgericht in 2012 en heeft zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Coinbase biedt gebruikers de mogelijkheid om verschillende cryptocurrencies te kopen, verkopen, opslaan en verhandelen.

Belangrijkste kenmerken van Coinbase:

  1. Cryptocurrency-aan- en verkoop: Coinbase ondersteunt de aankoop en verkoop van verschillende populaire cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin en nog veel meer. Gebruikers kunnen fiatvaluta (zoals USD, EUR, etc.) storten op hun Coinbase-account en deze omwisselen voor cryptocurrencies.
  2. Coinbase Pro: Coinbase heeft ook een geavanceerder handelsplatform genaamd Coinbase Pro (voorheen bekend als GDAX). Coinbase Pro biedt geavanceerdere handelshulpmiddelen en lagere transactiekosten voor ervaren handelaren.
  3. Coinbase Wallet: Naast de beurs biedt Coinbase ook een digitale portemonnee (Coinbase Wallet) die gebruikers kunnen gebruiken om hun cryptocurrencies veilig op te slaan en te beheren. Het stelt gebruikers in staat om volledige controle te hebben over hun persoonlijke sleutels.
  4. Coinbase Card: Coinbase biedt ook de Coinbase Card, een Visa-betaalkaart waarmee gebruikers hun cryptocurrencies kunnen uitgeven voor dagelijkse aankopen bij handelaren die Visa-kaarten accepteren.

Het is belangrijk op te merken dat de beschikbaarheid van Coinbase en de aangeboden functies kunnen variëren afhankelijk van het land waarin je je bevindt. Het wordt aanbevolen om de officiële Coinbase-website te raadplegen voor de meest actuele informatie over hun diensten, ondersteunde cryptocurrencies en landen.

image_pdfimage_print

Geef een reactie