Had ik deze maar eerder ontdekt
Had ik deze maar eerder ontdekt

Had ik deze maar eerder ontdekt

Het is zeker waar dat je niet altijd moet oordelen op basis van het uiterlijk van een website. In het geval van Traffic Ad Bar is dit zeker het geval. Hoewel de website er in mijn ogen misschien wat eenvoudig uitziet, baal ik dat ik deze niet eerder heb ontdekt.

Wat doet Traffic Ad Bar eigenlijk? Het biedt je de mogelijkheid om je referral links te delen, en dat helemaal gratis. Zodra je je aanmeldt, kun je 5 referral links plaatsen en deze worden dagelijks getoond aan andere gebruikers. Gisteren ben ik actief aan de slag gegaan en binnen een uur heb ik meer dan 10 nieuwe referrals binnengehaald, en nog eens een aantal goede ook.

Wat heb ik hiervoor gedaan? (Ik ben nog steeds aan het ontdekken hoe alles precies werkt, maar tot nu toe gaat het goed.) Je bekijkt advertenties door eenvoudigweg te klikken op de knop “Click to earn ads”. Vervolgens krijg je een website te zien en een teller die aftelt van 10 naar 0.

Daarna klik je op een van de nieuwe advertenties die bovenaan je scherm verschijnen, naast de teller.

Zodra je 25 advertenties hebt bekeken, ontvang je 10 punten. Deze punten zijn belangrijk, want ze zorgen ervoor dat jouw advertenties vaker worden getoond en ze worden ook gebruikt om jouw eigen advertenties te tonen aan andere gebruikers.

Dus eigenlijk is het heel eenvoudig: spaar punten, zorg ervoor dat je goede referral links hebt en krijg referrals binnen.

Je kunt je aanmelden bij Traffic Ad Bar via de onderstaande banner.

 

 

image_pdfimage_print

Geef een reactie