Hamster Kombat airdrop
Hamster Kombat airdrop

Hamster Kombat airdrop

Vandaag gestart met de telegram bot Hamster Kombat.

Deze toch wel superleuke airdrop bot, net weer anders dan alles wat ik al voorbij heb zien komen.

De eerste coins heb ik ontvangen via earn. Hier moest ik wat you tube filmpjes bekijken, aanmelden bij hun telegram groep en X kanaal.

Met deze coins kon ik mijn eerste kaarten kopen, door steeds kaarten vrij te spelen verhoog ik mijn uur opbrengst.

Tis nog beetje uitvogelen hoe alles werkt, zo zou je ook elke dag 1.000.000 coins verdienen met een morse code die je op hun socials krijgt en door je kaarten te upgraden.kun je elke dag 3 combo kaarten vinden die maar liefst 5.000.000 coins opleveren.

 

image_pdfimage_print
The Most Popular Traffic Exchange

Geef een reactie