Kraken
Kraken

Kraken

Kraken is een cryptocurrency-uitwisselingsplatform dat is opgericht in 2011. Het is een van de oudste en meest gerenommeerde cryptocurrency-beurzen in de industrie. Het bedrijf biedt handelsdiensten aan voor verschillende cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin en vele andere.

Belangrijke kenmerken van Kraken zijn onder andere:

  1. Handelsplatform: Kraken biedt een geavanceerd handelsplatform waar gebruikers cryptocurrencies kunnen kopen, verkopen en verhandelen. Het platform biedt verschillende ordertypes, grafieken, tools en functies om handelaren te helpen bij het uitvoeren van transacties en het analyseren van de markt.
  2. Veiligheid: Kraken hecht veel waarde aan de beveiliging van de fondsen van gebruikers. Het maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, waaronder het gebruik van cold storage voor het bewaren van de meeste cryptocurrencies en een sterke authenticatieprocedure voor gebruikers.
  3. Regulatie en naleving: Kraken is een gereguleerd bedrijf en heeft in verschillende rechtsgebieden licenties verkregen om te opereren als een cryptocurrency-uitwisseling. Het voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving op het gebied van know-your-customer (KYC) en anti-witwasmaatregelen (AML).
  4. Liquiditeit: Kraken heeft een goede liquiditeit en biedt handelsparen met verschillende fiatvaluta’s, zoals de Amerikaanse dollar (USD), euro (EUR), Britse pond (GBP) en andere. Dit stelt gebruikers in staat om cryptocurrencies direct met fiatgeld te verhandelen.
  5. Extra functies: Naast het handelsplatform biedt Kraken ook aanvullende diensten, zoals staking (waarbij gebruikers beloningen kunnen verdienen door hun cryptocurrencies vast te houden), OTC-handel (voor grote transacties), en futures-handel (waarbij gebruikers kunnen speculeren op de toekomstige prijsbewegingen van cryptocurrencies).

Het is belangrijk op te merken dat de beschikbaarheid van functies en diensten van Kraken kan variëren afhankelijk van uw locatie en het rechtsgebied waarin u zich bevindt. Het wordt aanbevolen om de officiële website van Kraken te raadplegen voor de meest actuele informatie en om de voorwaarden en vereisten van het platform te begrijpen voordat u zich registreert en begint met handelen.

Update 24.06.2023 1 van de nadelen bij Kraken, vind ik wel dat als je deposit hebt gedaan je crypto voor Withdraw 24 uur vast komt te staan.
Wat het voor mij niet handig maakt om snel te handelen.

image_pdfimage_print

Geef een reactie