L7 Dex
L7 Dex

L7 Dex

UPDATE 28.01.2024 Inmiddels is de coin ver gezakt in prijs, zijn upliners hun coins aan het verkopen aan nieuwe members, om zo geld te maken.
Het is op dit moment al maanden niet meer mogelijk je coins uit te betalen op een normale manier.
Op zich is het nog wel goed project, maar ze maken het inmiddels zo ingewikkeld, dat niemand het meer uitgelegd krijgt.
Wat het voor mij niet meer interessant maakt.

Mocht je instappen, zorg dat je mega upliner hebt, die het je echt kan uitleggen en die je niet zijn coins probeert te verkopen.

L7 Dex is een Exchange die ernaar streeft de grootste gedecentraliseerde exchange ter wereld te worden. En waarom hebben we vertrouwen dat L7 zal slagen? Omdat ervaren investeerders weten dat bij het beoordelen van een project je altijd wedt op de jockey, niet op het paard.

L7 werd opgericht door een groep ervaren en succesvolle Chinese investeerders. Deze groep behaalde bijna $5 biljoen aan handelsvolume met hun voormalige handelsplatform en verkocht het aan een beursgenoteerd bedrijf tijdens het verbod op cryptocurrency in China in 2017.

Ze bezaten ook 300.000 Bitcoin-miners in Beijing, China, die na het verbod in 2017 uit China werden geëxporteerd en in Noord-Amerika opnieuw werden opgebouwd.

Tijdens de COVID-19-pandemie investeerden ze in een gerenommeerde spa genaamd Health Land, met 50 vestigingen in Maleisië.

Deze groep bezit ook 66% van de grootste web-tv in Azië, die maandelijks 6,3 biljoen kijkers heeft.

Nu zijn deze investeerders bezig met het creëren van de grootste gedecentraliseerde exchange of DEX ter wereld. Ze hebben het kapitaal, de staat van dienst en de kennis om het te bouwen, maar hebben slechts één ding nodig om hun doel zo snel mogelijk te bereiken.

 

 

Een grote gebruikersgroep voor de Exchange, en dit is precies de kans die ik vandaag aan je wil presenteren. We hebben de mogelijkheid om niet alleen in te stappen met een uiterst lucratief marketingplan, maar ook om gebruik te maken van de groei van de native token op de exchange.

Iedereen die de ontwikkeling van Native tokens zoals PancakeSwap, SushiSwap of zelfs Binance heeft gevolgd, weet wat dit betekent: vroeg instappen en de waarde zien groeien.

De vraag is hoe ik kan profiteren van deze unieke kans, dus laten we het hebben over het marketingplan van het bedrijf. Het bedrijf biedt ons de mogelijkheid om NFT’s te kopen variërend van honderd dollar tot honderdduizend dollar en staken ze voor 10, 30, 90, 180 of 360 dagen, in ruil waarvoor we een dagelijkse bruto staking beloning van 1.5 procent ontvangen. Nu zeg ik bruto omdat er verschillende kosten zijn, afhankelijk van de duur van het staken. Bijvoorbeeld, een staking van 10 dagen brengt een fee van 30% met zich mee, resulterend in een netto opbrengst van 1.05 procent. Een staking van 360 dagen brengt een fee van 10% met zich mee, wat resulteert in een netto opbrengst van 1.35 procent, oftewel ongeveer 40% per maand.

De staking beloningen worden dagelijks bijgeschreven in de stabiele coin genaamd LUSD. Eén LUSD staat gelijk aan één USDT in de backoffice en hier komt het interessante deel: elke dag kunnen we zelf beslissen of we onze LUSD willen omzetten in USDT en een opname willen doen, of dat we de LUSD opnieuw willen staken, wat op zijn beurt LSD genereert met een dagelijks rendement van 1.5 procent.

LSD is het officiële token van het L7 Dex-platform. De LSD-token begint bij 10 cent en de prijs ervan zal dag na dag toenemen totdat deze wordt genoteerd op belangrijke Exchanges. De lancering van L7 Dex wordt verwacht over ongeveer drie of vier maanden (+/-Oktober 2023). De LSD-token zal voor L7 Dex zijn wat BNB is voor het Binance Smart Chain-netwerk of wat Ethereum is voor het ERC20-netwerk. Dit betekent dat iedereen die L7 Dex wil gebruiken en transacties wil uitvoeren, de LSD-token nodig heeft om de kosten te dekken.

Stel je nu voor dat we vooruitgaan naar een tijd waarin de L7-exchange wereldwijd wordt gebruikt. Zou de waarde van de L7-token, dat wil zeggen LSD, dan vergeleken kunnen worden met BNB en Binance? Misschien wel. Maar als dat te mooi lijkt om waar te zijn, wat als de waarde slechts groeit tot tien% van BNB? Dan zouden we nog steeds praten over een waardestijging van honderdvoud of meer. Waar we nu aan deel kunnen nemen.

 

Hoe te starten?
Je hebt een Trust Wallet, Metamask, Token Pocket of vergelijkbare wallet op het Binance Smart Chain nodig.
Je moet USDT BEP20 in je wallet hebben en wat BNB om de transactiekosten te dekken, ongeveer een halve BNB zou ruim voldoende moeten zijn.
Klik nu op de door jou ontvangen verwijzingslink en verbind je wallet met de website of gebruik de DAPP browser van je wallet.
Nu klik je op “Bind” om te linken met je sponsor.

Hoe koop ik NFT’s?
Klik op NFT en kies de gewenste NFT, klik vervolgens op “Buy” en bevestig de transactie in je portefeuille.
De NFT zal na twee of drie minuten zichtbaar zijn in “My assets”.

Hoe zet ik de NFT in staking?
Klik op “My assets” en aan de rechterkant van de NFT vind je een “Stake” knop, klik erop en selecteer vervolgens het aantal dagen en bevestig.

Affiliate Marketing
Voor degenen die willen deelnemen aan affiliate marketing, biedt L7Dex een buitengewoon lucratief compensatieplan. Allereerst ontvang je vijf procent van de stakingsopbrengst van je sponsor en vijf procent van de stakingsopbrengst van de sponsor van je sponsor.
Dit betekent dat je dagelijks winst zult verdienen op twee niveaus boven je.

Wanneer je een directe partner registreert, ontvang je een bonus van 10% op hun stakingsopbrengsten.
En wanneer zij op hun beurt een partner registreren, ontvang je ook 10% van de stakingsopbrengsten van die partner.

Stel je voor dat je 10 mensen op het eerste niveau hebt, elk met 5 mensen op hun eerste niveau. In dat geval ontvang je dagelijks 10% van de winsten van 50 mensen. Als die mensen samen $5000 verdienen door staking, ontvang je elke dag $500.

Maar dat is nog niet alles, zodra je team $20.000 bereikt, behaal je de rang van V1 en ontvang je een dagelijkse beloning van 10% over de gehele diepte van je team.

Laten we het nu hebben over de differentiële bonus, die soms ook wel een generational bonus of een infinity bonus wordt genoemd. Zoals je kunt zien, word je een V3 wanneer je twee V2’s onder je hebt in twee verschillende takken. Als V3 kun je tot 30 procent van de winsten van je team ontvangen. Als je een tak hebt zonder rang erin, ontvang je 30 procent van de verdiensten van iedereen in die tak. Als een tak een V2 heeft, zal die V2 20 procent van de winst van hun groep ontvangen, en jij ontvangt het verschil tussen de 30 procent waarvoor je in aanmerking komt en de 20 procent die de V2 heeft verdiend. In dit voorbeeld ontvang je dan 10 procent over de hele diepte van de tak onder de V2 en 30% van de winsten van de V2 omhoog, daarom wordt het een differentiële bonus genoemd en het is krachtig.

Infobron: Promo L7 Dex

White paper L7DEX Whitepaper

image_pdfimage_print

Geef een reactie