Miljonair wordt ik er niet van, maar toch….
Miljonair wordt ik er niet van, maar toch….

Miljonair wordt ik er niet van, maar toch….

Op 25 feb. ben ik gestart met sueldito, een simpel spel waar je huisen koopt en deze upgrade om zo steeds meer dagelijks te verdienen.

Ik ben gestart met 2 huizen en deze upgrade ik nu dagelijks met mijn opbrengst, zo is mijn opbrengst van 0.02 cent nu dagelijks bijna 0.20 cent geworden en dat in nog geen 2 weken tijd. Voorlopig laat ik deze lekker doorgroeien en upgrade mijn gebouwen.

Ben benieuwd waar deze over aantal maanden staat, altijd leuk als je gratis kan starten en je dagelijks minder dan minuut werk eraan hebt, omdat je alleen je pakket elke dag moet aanzetten en dan je winst gebruikt om te upgraden. Deze is dus prima vol te houden 🙂

Start hier gratis

image_pdfimage_print

Geef een reactie