RoXXtter
RoXXtter

RoXXtter

RoXXtter, staat nog echt aan het begin, afgelopen woensdag de Duitse Webinar gekeken en ik wordt hier toch wel heel erg Enthousiast van.
De mogelijkheden, die ze bieden zijn voor iedereen.
Gratis account, (Affiliate) geeft je straks mega veel info over nieuwe en bestaande projecten.
Het eenmalige $55 Basis pakket, geeft je gelijk al een plek in de Powerline en Matrix, die straks ook nog eens geld op gaat brengen, na de start eind November. En wie dus nu al dit pakket aanschaft, komt zelfs nog boven iedereen te staan, die eerder is aangemeld, maar geen pakket heeft gekocht.
Daarna zijn er diverse pakketten, die je jaarlijks moet betalen. Tijdens pre launch zijn deze ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.
Elk pakket geeft je diverse mogelijkheden, tevens kun je bij bestaande projecten je eigen reflink plaatsen (zover ik nu heb begrepen) en zo komt dus je eigen downline, standaard bij jou in een project en hoef je dus niet steeds iedereen zelf te benaderen.

En daarom is het nu ook slim om ook al GRATIS te starten. Zo krijg je alle nieuwe projecten, als 1 van de eerste te zien en kun je zelf bepalen waar je wel of niet in gaat stappen.

Ik denk dat we hier nog wel heel veel gebruik van gaan maken.
Ben je nog niet aangemeld, doe dit dan nog vandaag en geniet van alle voordelen die het je straks gaat geven.
Of je nu wel of geen netwerker bent. We willen allemaal de beste projecten om passief inkomen mee op te bouwen en die vinden we straks hier allemaal in 1 overzicht.

Sluit ook eens bij 1 van de wekelijkse webinars aan, aanmelden hiervoor kan via deze website

 

image_pdfimage_print

Geef een reactie