RoXXtter update 08.11.2023
RoXXtter update 08.11.2023

RoXXtter update 08.11.2023

‼️Projecten komen en gaan ‼️
⚡️⚡️🚀 WIJ BLIJVEN ⚡️⚡️🚀

Zelfs als we een paar dagen geen contact opnemen,
we werken onder hoge druk aan onze modules, functies en producten.

Hier een overzicht van het belangrijkste nieuws:

❇️ STORTINGSFUNCTIE
Vanaf nu kun je het gewenste bedrag opwaarderen en licenties kopen met het tegoed in je account.

❇️ BETALING
U kunt nu betalen per
• Bankoverschrijving (IBAN)
USDT-BEP20
USDT-TRC20

❇️BONUSPAKKETTEN
Alle huidige voucherpakketten eindigen op 15 november 2023 om 23:59 uur Duitse tijd. Als u nog voucherpakketten wilt aanschaffen, moet u er snel bij zijn, want er zijn in de toekomst geen voucherpakketten meer te koop.

❇️ VEILIGE POWERLINE-POSITIE
Je hebt 7 dagen de tijd om je TOP-positie in de ROXTTER Club Global Powerline veilig te stellen! Om uw positie in de Powerline te behouden, moet u binnen 7 dagen na uw registratie ROXTTER Club-lid zijn. Als u dat niet doet, behoudt u uw affiliate-account, maar wordt u van de Powerline verwijderd. Als je later besluit ROXTTER-lid te worden, kom je aan het einde van de Powerline terecht en verlies je geld.

Door de 55 dollar te betalen ,
de BASIC softwarelicentie, dan wordt u bovenaan de Powerline geplaatst. U wordt geherpositioneerd vóór alle anderen die zich vóór u gratis hebben geregistreerd en de licentie nog niet hebben betaald binnen de wekelijkse deadline (dinsdag om 00:00 uur (UTC +4).

Uw Powerline-positie is voor altijd verzekerd.
U ontvangt een deel van alle omzet die onder u in de Powerline wordt gegenereerd. Daarnaast sta je ook in de matrix en ontvang je commissie van de matrix en sta je in de Rank: ROOKIE.

DETAILS VAN DE POWERLINE-BONUS
in de video ( https://t.me/roxxtterclub )

 

❇️ Eigen omzet voor ROXXTTER-rangen:
De vouchers 100 dollar en 500 dollar tellen niet mee als eigen omzet om in rang te komen bij ROXXTTER. De vouchers geven je het recht om de tools te gebruiken volgens het schema, maar niet om in aanmerking te komen voor je volgende rang. Je kunt Academy of Travel kopen en hebt daarmee je eigen omzet behaald.

Laten we ROCKen 🚀🚀🚀

Infobron : https://t.me/roxxtterclub

image_pdfimage_print

Geef een reactie