Quopi  (Scam)
Quopi (Scam)

Quopi (Scam)

UPDATE 16.01.2024: website weer offline er zou weer een hack zijn geweest, echter de support is er niet meer en de informatie kanalen geven veel spam en scammers.
Hij gaat dus weer van ON HOLD naar SCAM

Ik had hem inmiddels al afgeschreven en naar scam verhuisd, maar de laatste dagen is er weer wat activiteit.

Update 25.12.2023 hij gaat weer even naar on hold, er is weer wat beweging, zo hebben ze nu tiktok kanaal met de laatse info.

Update: 14.12.2023 , Nadat op 7 december volgens Quopi de site een cyberattack had en offline ging. Is er daarna niets meer vernomen in de social media kanalen van Quopi.
Voor nu gaat deze dus ook naar de Scam afdeling, helaas

 

Heb je al gehoord van Quopi? Het blijkt dat Quopi momenteel enorm populair is en veel aandacht krijgt. De uitbetalingen verlopen erg snel, bijna direct.

Quopi AI Trader is ontwikkeld door een op maat gemaakte Generative Pre-trained Transformer (GPT), die is getraind met 100.000 pagina’s aan handelsgerelateerde inhoud, om de ultieme bot voor daghandel te creëren. De Quopi Trading Bot is actief tijdens de handelsuren van de New York Stock Exchange, van maandag tot en met vrijdag, van 9.30 uur tot 16.00 uur Eastern Time.

Het platform is live gegaan op 4 januari 2023 en vereist een minimale investering van $10. Je kunt al vanaf $2 opnemen. Je kunt elke werkdag gedurende 30 werkdagen verdienen (waarbij je inleg wordt teruggestort).

Je kunt stortingen doen in BTC, Tether TRC20, Dogecoin, Litecoin, TRON en BNB. Alle transacties, inclusief externe links naar historische gegevens, zijn zichtbaar in je dashboard onder de sectie “transacties”.

Als je meer wilt weten over Quopi, kun je terecht op hun website waar je een presentatie, whitepaper, tutorials en meer kunt vinden: https://quopi-ai.gitbook.io/resources

Wil je je inschrijven om een kijkje te nemen? Registreer dan via deze link: https://quopi.ai/invite/Anneonline

Een belangrijk detail: Als je dit wilt delen, dien je zelf minimaal één actief plan te hebben lopen. Je verdient commissies over één level en ontvangt 5% van een deposit.

image_pdfimage_print

Geef een reactie