Neo Wallet (Scam)
Neo Wallet (Scam)

Neo Wallet (Scam)

UPDATE 18.01.2024: website offline

Neo Wallet

Bij registratie ontvang je $30 kado, meld je je ook aan bij hun VK en Telegram, dan ontvang je ook nog $6 extra.
Dit bedrag komt in je investment bonus, die dagelijks 5,2% ROI oplevert.
Ook zonder eigen investering, je ROI krijg je elke seconde en zie je dus ook oplopen in je dashboard.
Uitbetalingen zijn vanaf $1.
Voor netwerkers zit er nog een extra bonus aanvast.
$4 voor elke referral, en voor elke deposit ontvang je 1ste lijns 7%, 2de 3% en 3de 1%

Omdat deze Neo Wallet GRATIS te starten is, laat ik deze ook lopen zonder investering en eens zien hoe ver we hiermee komen.

Extra info, van de website van Neo Wallet

Over het Neo Wallet-werk
Neo Wallet – dit is niet zomaar een portemonnee, maar een geautomatiseerde infrastructuur geïntegreerd in tientallen van ‘s werelds grootste crypto-uitwisselingen, die zorgt voor de verwerking van duizenden transacties per seconde.

Hoe werkt het?
Je persoonlijke profiel en het saldo van je portemonnee zijn rechtstreeks gekoppeld aan de handelsrobot; als je een positief saldo op je portemonnee hebt, begint de robot direct het proces van kopen en verkopen van cryptocurrencies, waarbij de beste aanbiedingen op tientallen crypto-uitwisselingen worden geselecteerd, meer dan 1000 transacties per seconde worden uitgevoerd en zo inkomen wordt gegenereerd dat aan je account wordt bijgeschreven.

Hoe storten en opnemen?
Ongeacht of de handelsrobot werkt of niet, kun je op elk moment $1 tot $100.000 opnemen en je account aanvullen in één transactie.

Gebruiksgemak
Ons bedrijf waardeert elke klant – daarom hebben we de bot zo ontworpen en gestructureerd dat het principe van interactie ermee toegankelijk is, zelfs voor degenen die voor het eerst in hun leven met cryptocurrency werken.

Blijf bij de tijd
Neo – een moderne oplossing die een aantal functionaliteiten combineert die het gemakkelijker maken om elke seconde winst te behalen in het proces van duizenden gelijktijdige transacties voor de aankoop/verkoop van cryptocurrencies met een visuele weergave van het saldo van je portemonnee, in een fiat-formaat dat bekend is bij elke persoon.

Succes in ontwikkeling!
Adverteren in de gebruikelijke zin heeft zijn potentieel uitgeput, maar zoals ze zeggen, verdwijnt water niet, het stroomt in een andere richting. Rekening houdend met het bovenstaande hebben we het ontwikkelingsprincipe van Neo uitgewerkt door weg te stappen van dure advertentiecampagnes naar het verbeteren van de kwaliteit van de geleverde diensten, waardoor het mogelijk is om meer nieuwe klanten te krijgen via aanbevelingen van huidige Neo Wallet-gebruikers. Deze aanpak maakte het mogelijk om aanzienlijke partnervergoedingen te genereren (dankzij vrijgekomen middelen uit advertentiecampagnes) en over het algemeen resultaten te behalen met een totale indicator die drie keer hoger is in verhouding tot klassieke reclame.

Investeerdersbonus
Het bedrijf Neo biedt genereuze beloningen voor aanbevelingen en de mogelijkheid om je eigen partner netwerk op te bouwen: $4 voor de registratie van elke persoon die jouw verwijzingslink gebruikt met de overdracht van fondsen naar een investeringsbonus waaruit winsten elke seconde naar je portemonnee worden overgeboekt, evenals afdrachten van een drie-level partnerprogramma 7% \ 3% \ 1% van elke aanvulling op het Neo-saldo van jouw verwijzing.

Voordelen van werken met Neo
Snelle registratie – duurt niet langer dan 1 minuut;
Hoge winstgevendheid vanaf 5,2% per dag, plus samengestelde rente;
Eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface voor zowel beginners als professionals;
Breed scala aan manieren om geld op te nemen en bij te storten op je account;
Winst elke seconde – je kunt persoonlijk zien hoe je saldo elke seconde toeneemt.

image_pdfimage_print

Geef een reactie