Coins verdienen met Dutchycorps

Hoe werkt dit.

Allereerst moet je registreren op Dutchycorp je moet daarna dagelijks een aantal dingen doen om DUTCHY tokens te sparen.
Deze tokens gebruik je om de auto faucet aan te zetten, hoe meer dutchy tokens je hebt, hoe langer de auto faucet coins oplevert.

Hoe krijg je dagelijks Dutchy

Klik op de B (van Bitcoin) en zal een aantal opties doornemen, deze doe ik dagelijks. de rest af en toe als ik tijd over heb.
* Dutchy Roll , simpel even de Captcha overtypen en op Roll klikken, dit kun je elke 30 minuten doen.
* Coin roll, ook hier even de Captcha overtypen en op Roll klikken, hier krijg je elke maand een andere coin gratis.
* PTC Wall, bekijk de advertentie, klik de captcha aan en next, zo kun je ze allemaal doorlopen elke advertentie is extra Dutchy.
* Surfads ook deze even de advertenties bekijken en klaar.
Er zijn meer mogelijkheden, maar dit zijn beetje de standaard, de rest mag je zelf ontdekken. 🙂

 

De auto faucet aanzetten met je verdiende dutchy is simpel. Klik links boven in je scherm op “Final AutoFaucet”je krijgt dan onderstaand scherm

Bij Select a Payment mode kun je kiezen, waar je de coins heen gestuurd wilt hebben.
Zelf gebruik ik de Balance Mode( dit omdat je dan 10% extra krijgt, en niet alle coins in de andere opties beschikbaar zijn)
Je kunt namelijk later je coins overzetten naar een wallet van je eigen keuze.

Heb je Faucetpay , dan kun je deze simpel in je profiel koppelen, Je coins gaan dan per direct daar heen.

Kies de 5 coins naar keuze, door je dagelijkse taken te doen, ga je in level omhoog en mag je steeds meer coins aanklikken en verdien je dus steeds meer. Ik zit nu met net een maand al op level 29 en mag dus 29 coins kiezen uit de 58 stuks. Dit gaat dus best vlot. Al is het soms wel slimmer om slechts enkele coins te kiezen, omdat je dan sneller kunt uitbetalen naar je wallet.

Na dat je de coins hebt gekozen vul je de captcha in en zet de autofaucet aan, je krijgt dan gelijk te zien hoelang je de pagina open moet laten staan. (LET OP !!!! je pagina moet dus open blijven staan om coins te verdienen), je kunt wel gewoon in ander tabblad andere dingen doen, zolang de pagina maar niet gesloten wordt.

In je Balance kun je dan je coins terugvinden en ook laten uitbetalen naar je wallet, zodra het minimum withdraw is behaald natuurlijk.

 

https://youtu.be/Ff0BZ1CP5wg

Geef een reactie