L7 DEX neemt deel als sponsor met NFT’s.
L7 DEX neemt deel als sponsor met NFT’s.

L7 DEX neemt deel als sponsor met NFT’s.

De Japan WebX Blockchain Summit is van start gegaan, en L7 DEX neemt deel als sponsor met NFT’s.

Van 25 tot 26 juli 2023 werd in Tokyo, Japan, het allereerste WebX-evenement georganiseerd, het grootste wereldwijde Web3-top, georganiseerd door CoinPost, Japan’s grootste crypto-media. De conferentie richtte zich op Web3 en gedecentraliseerde technologieën en trok meer dan 15.000 deelnemers, waaronder belangrijke Japanse politici zoals premier Fumio Kishida en Taira Masaaki, het hoofd van de Web3-projectgroep van de Liberale Democratische Partij. Ook waren er prominente Web3-projectleiders aanwezig, zoals Daniel Alegre, CEO van Yuga Labs, en Hayden Adams, oprichter van Uniswap Labs.

Tijdens zijn toespraak bij het Tokyo International Forum benadrukte premier Fumio Kishida dat Web3 een belangrijk onderdeel is van een nieuwe vorm van kapitalisme. Hij stelde dat Web3 het potentieel heeft om het traditionele internetkader te veranderen, sociale veranderingen teweeg te brengen en dat de regering werkt aan het verbeteren van het klimaat voor de bevordering van Web3. De premier uitte de wens dat toonaangevende Japanse bedrijven waardevolle grootschalige projecten in de metaverse zouden aankondigen tijdens de conferentie. Tevens hoopte hij dat de Web3-industrie meer aandacht en vitaliteit zou krijgen en dat er meer nieuwe projecten zouden ontstaan.

Changpeng Zhao (CZ), de oprichter van cryptocurrency exchange Binance, kondigde aan dat Binance in augustus volledige diensten zou gaan aanbieden op een nieuw platform in Japan.

Tegelijkertijd verzamelden talrijke crypto-startups, bedrijven, investeerders, overheidsfunctionarissen en media uit Japan en andere landen die actief zijn in de crypto-industrie zich in Tokyo om ideeën over Web3 uit te wisselen.

Het gedecentraliseerde eeuwigdurende contracthandelsplatform, L7 DEX, heeft deelgenomen aan de top en bracht hun nieuw uitgegeven NFT’s als sponsor. Op de top toonde L7 DEX de creatieve beelden van hun NFT’s en presenteerde voor het eerst hun originele NFT-serie genaamd “L7 Members CLUB”, waarbij ze de rechten en belangen van het vasthouden van de NFT uitlegden. Insiders uit de branche toonden veel interesse in zowel de NFT als het project. Daarnaast zal L7 DEX belangrijke inzichten delen over de industrie en het project tijdens het WebX After Party, en zullen ze met andere experts uit de branche discussiëren over de toekomstige richting van technologie.

L7 DEX is een gedecentraliseerd eeuwigdurend contracthandelsplatform gebaseerd op Web3. Het platform verbetert de handelservaring en verlaagt de handelskosten door middel van hun innovatieve “Peer-to-Peer” “PvP-AMM” protocol en unieke handelsinstrumenten, waardoor er een efficiëntere en eerlijkere handelsomgeving ontstaat. Bovendien delen ze de waarde van het protocol met gebruikers via slimme contracten, waardoor de margepercentages voor handelaren worden verlaagd en de waarde voor liquiditeitsverschaffers wordt vergroot.

Wereldwijd ontwikkelen blockchain-technologie, cryptocurrencies en het gedecentraliseerde internet zich in een rap tempo. Japan zet zich in om steden als Tokyo en Kyoto voorop te stellen in deze digitale revolutie en maakt een strategische stap richting de Web3-revolutie. Met de voortdurende groei van de industrie debuteerde het gedecentraliseerde eeuwigdurende contracthandelsplatform L7 DEX op de top met nieuwe producten. Ze streven ernaar om contracthandel terug te brengen naar een zuivere en rationele staat, een cryptoplatform te creëren met de meest optimale gebruikerservaring en de verdere ontwikkeling van de DeFi- en Web3-industrie te bevorderen.

Website: https://www.l7dex.finance/

Twitter: https://twitter.com/L7_DEX

Telegram: https://t.me/L7DEX_Official

Discord: https://discord.gg/l7dex

image_pdfimage_print

Geef een reactie